Resol el misteri
del cicle integral de l'aigua

Quan obres l'aixeta de la cuina, a les fonts dels parcs o a el lavabo quan et raspalles les dents tot just abans de dormir. Si t'hi fixes bé, l'aigua està present a molts llocs i és fonamental per a moltes de les tasques que realitzem cada dia.

Però com arriba fins a l'aixeta de casa nostra o fins a el lavabo de l'escola? Per què podem beure-la sense por i no passa el mateix amb l'aigua de la pluja, per exemple?

I després? Quan utilitzem l'aigua i desapareix pel desguàs, on va? S'esfuma? O segueix un camí fins a arribar a un lloc secret?

Tot el que hi ha darrere de la gestió del cicle de l'aigua és un gran misteri en el qual estan implicats un gran nombre de professionals. El seu excepcional treball diari fa possible que puguem gaudir d'aquest recurs natural tan valuós.

Per això, et nomenem investigador/a de l'aigua! La teva missió consisteix a resoldre aquest enigma tan misteriós i desxifrar d'on ve l'aigua que consumim cada dia i on va després d'utilitzar-la.

Per fer-ho hauràs de dibuixar el teu llenç de detectiu, resolent una a una les pistes que et faran descobrir tota la veritat sobre la gestió del cicle de l'aigua.

Preparat/da per solucionar aquest repte increïble?

Posa en marxa la teva astúcia i imaginació i comença a dissenyar!